Selasa, 24 Julai 2012

CuTi CuTi GenTiNg

Yang ni citer lama sebenarnya...

saje cuti2 rehat kan badan n minda penat keje.. yelah masa tu suami aku bz keje sebab event kat opis pas habis event terus dia ajak pi genting..

ok.. amik cuti 2 hari

3 julai 2012 ajak suami kuar pagi taknak .. tensi tul.. kata nak becuti2 tau ler tempat dekat apa salah kuar awal...

tghari baru kuar terus nak lunch .. perut lapaq sgt decide ke festival city gak ...

makam Nandos... aku n suami aku suke sgt nandos, better than kenny rogers... amik plak yg very hot.. mevelosss pedas nye.. (huhuhuhu mana la tak mbam mbam)


yg suami nye tak sempat nak snap picture terus dibalun nye



ice lemon tea dia memang superb sedap.. walopun price rm5.90 (mehel sgt) tp takpe.. kite angkat tgn tinggi2..

"bang .. top up aiorrr"

.. so tak membazir la kan hihihi...



pas setle makan.. no jejalan kat mall terus zasss ke


GENTING HIGLANDS




2 day before pi.. aku dah online book Hotel First World.. save skit RM108 kalo walk in RM150



lama gile tak pi genting last pi ms honeymoon baru pas tawen dulu, tp x tido pun time tu hotel full.. tp kali ni nengok bilik hotel lain sudah berbeza.. dah renovate kasi baru.. sgt selesa walopun agak sempit tp menyenangkan.. releks.. nyaman n sejukkkkkkkkkkkkkkk





dalam kul 3 dah masuk bilik terus ZZZzzzzzzzz.....

n kul 8 camtu ajak suami aku pi makang2 lapoooo laa



gambo aku harus amik jauh kalo tak nampak kecomelan aku tu hihihi




takde rasa nak maik apa2 game pun.. genting ni mcm tu jek xde perubahan.. tempat lain dah gah tp genting camtu gak.. duit judi byk wat la pembaharuan skit mcm kat universal studio tu kan best jek


jalan-jalan lagi...



nampak stall jual stawbery coklat.. suami aku mmg hantu stawbery.. rm5 / pc
kalo aku idokla nak bli mehel..



dah tak larat pusing2.. last2 suami decide makan keny rogers.. aduhh bosan la asik makan ayam jek.. aku xamik side ayam.. aku just amik 3 side dish dia jek... xsedap langsung la.. servis lem.. ayam tak masak.. meja x lap bersih.. tgk muke pekerja .. indon





dah .. xhabis makan pun.. abiskan air jek... pas bayar terus balik bilik... esok pagi kul 11 terus chek out.. xde mood rasa nak makan kat genting n nak memain game dia sebab boring... mahal lak tu pastu dah old..

pepun rasa hapy dapat jejalan walopun dekat jew... sekian

3 ulasan:

  1. slalu g genting pun main indoor games je sbb ade anak2 kan. hehehehe

    BalasPadam
  2. hai.. i dah follow u.. u follow i balik tau..

    BalasPadam
  3. bestnyer...jenjalan jerr yerr...

    makneng follow sini
    jemput follow makneng

    BalasPadam